OM OS  |   KONTAKT  |  
Din registrering är genomförd
0,00 kr

UDDANNELSE EYELASH EXTENSION
- LÆR DIG TEKNIKKEN

Til dig som er interesseret i Eyelash Extension, kan vi i samarbejde med Magic Eyes tilbyde kurser i 3 niveauer. Vi anbefaler stærk, at du har taget vores kurser før du selv tilbyder Eyelash Extension.


SINGEL & FLARES – Til nybegynderen
Første skridt i at læren om Eyelash Extension er Singel/Flares. Semipermanent eyelash extension giver ikke kun øjne men hele ansigtet et løft. Med flares bliver forandringen dramatisk idet flere vipper på hver fæste giver vipperne ekstra fylde og volume. I sortimentet finder du øjenvipper i henholdsvis ægte og syntetfiber hår i en række forskellige modeller og former. Et godt supplement til din salon.

ENKELTVIPPER – Til den mere erfarne
Du lærer at arbejde med enkeltstrå for et mere naturligt look. Teknikken indebærer, at man kun sætter en vippe pr naturlig fuldvoksen øjenvippe. Enkeltvipper findes i flere forskellige tykkelser og former for at tilpasse hver enkelt kundes behov. Denne teknik er mere avanceret, og vi anbefaler dig derfor at tage Singel/Flares kurset først.

VOLUME LASHES – Til den mere erfarne
Tag din salon et skridt nærmere Hollywood – med det seneste inden for Eyelash Extension; Volume Lashes. Denne teknik indebærer, at man anvender meget tyndere øjenvipper end ved den klassiske Eyelash Extension. Teknikken ved disse supertynde øjenvipper er, at du tilføjer 2-6 stk. løsvipper på kundens egne øjenvipper, i stedet for én løsvippe.


PRIS PR. KURSUS
En person 1 795 kr - To personer 2 795 kr

TILMELD DIG TIL UDDANNELSEN HER!


Kurserne afholdes i København. Se dato på tilmeldingsblanket.