TIGI CUT & COLOUR NEW YORK

Ind imellem kan fantasien have brug for et lille puf i den rigtige retning for at blive vækket til live igen. Følg med os på en spændende rejse over Atlanten til New York med dage fyldt med interessante og inspirerende kurser samt god mad, shows og så klart tid til at gøre sig bekendt med byen.
 
I løbet af et par dage får du muligheden for at a arbejde med TIGIs seneste kollektion indenfor Cut & Color på TIGIs Academy. Før frokost får du fornøjelsen af at se og lære fra nogen af USAs bedste stylister og efter frokost er der workshop. Vi vil arbejde på dukker, så glem endelig ikke at medtage dit personlige værktøj. Ud over dette findes der en lang række af aktiviteter planeret, hvad siger du blandt andet til en helikoptertur over New York, middag på den kendte restaurant TAO samt drinks på PH-D tagterrasse med udsigt over New Yorks berømte skyline.
 
Vi bor på centralt beliggende Paramount Hotel, midt i begivenhedernes centrum Manhattan, og blot et stenkast væk fra Times Square.
 
 

PROGRAM NEW YORK

 

Dag 1:
Ankomst* viet til fritid i New York. Kl. 21.00 samles vi på Paramount Hotel til en fælles informationsgennemgang samt udlevering af program.
 
Dag 2:
Kl. 11.00 mødes vi i receptionen for afgang til helikoptersightseeing, bus enkel vej. Efter helikopterturen er der fritid frem til kl. 19.00, hvor vi mødes i receptionen for samlet at tage til restauranten. 
 
Dag 3:
Shop til you drop! Kl. 09.00 mødes vi i receptionen til afgang til Woodbury Outlet og kl. 17.00 samles vi igen. Bus tur/retur.
 
Dag 4:
TIGI Cut & Color kursusdag. Vi mødes i lobbyen kl. 09.00 til fælles afgang til TIGI. Bus enkel vej.
 
Dag 5:
TIGI Cut & Color kursusdag. Vi mødes i lobbyen kl. 09.00 til fælles afgang til TIGI. Bus enkel vej. Kl. 20.00 samles vi i receptionen til en Limo Cab Ride gennem New York for til sidst at køre til TAO. Vi ankommer kl. 21.00. Efter maden rejser vi til PH-D Rooftop Lounge kl.00.00. Fri entré.
 
Dag 6:
Efter en god morgenmad er det tid til at rejse hjem.* 

* Du er selvfølgelig velkommen til at forlænge dit ophold på egen regning.
 

DATO & PRIS

  • 21-26 april 2017  14 900 kr

I prisen indgår udover kursusafgiften også 5 nætter på hotel med morgenmad, frokost begge uddannelsesdage, sightseeing med helikopter, middag og drikkevarer både på dag 2 og TAO samt transport ifølge program.

TILMELD DIG

Har du spørgsmål eller overvejelser, er du velkommen til at kontakte vores uddannelses- og kursusansvarlige karina.petersson@headbrands.se, eller vores kundetjeneste på 70 26 79 00. Husk, at antallet af pladser til denne rejse er begrænset, og at det er først til mølle-princippet, der gælder. Book ikke flybilletter, før du har fået en bookingbekræftelse på kurserne fra os. På vores hjemmeside finder du også information om andre aktuelle uddannelser og messer. Ved eventuelle aflyste kurser fralægger HeadBrands sig ethvert ansvar for kundens bookede rejser.