TILBAGE
 

TEAMET

 
< MÅNS KRISTOFFERSON 
Måns er contentmanager på HeadBrands og sørger for at alt er opdateret med det seneste nye. Når han ikke er på kontoret spiller han golf eller fodbold med sine venner
< SANDRA LUNDBERG  
Sandra er grafisk designer på HeadBrands. Hun skaber originaler til vores tryksager, annoncer og sørger for fotos samt layout på websiden. Når hun ikke arbejder træner hun Crossfit!
< FREDRIK GELKNER 
Fredrik er direktør og medejer. Han har det overordnede ansvar for HeadBrands, personalet og virksomhedens løbende udvikling. Fredrik står også for den gode dialog med vores leverandører.
< MARIA NILLIUS 
Maria er markedsføringschef. Hun planlægger og eksekverer markedsaktiviteter såsom HeadBrands produktkatalog. I fritiden er hun helst ved havet hvor hun kitesurfer!
< JOSEFINE SJÖSTEDT
Josefine er produktionsansvarlig, og sørger for at din ordre bliver sendt afsted til tiden. Hun giver desuden gerne en hånd i vores svenske kundeservice. I fritiden spiller hun floorball.
< MIKAEL NILSSON
Mikael er del-ejer i HeadBrands. Han er vores indkøbs- og sortimentsansvarlige, og han sørger for at produkterne findes på hylderne. I fritiden ses han ofte cyklende i fuld fart på landevejene, eller på tennisbanen!
< KORNELIA PERSSON
Kornelia er økonomi og kundeserviceansvarlig. Hun hjælper dig med returer, reklamationer og andet du måtte have spørgsmål til. I fritiden træner hun og elsker at deltage i seje udfordringer!
< JOY HILL
Joy er grafisk designer på HeadBrands. Hun skaber originaler til vores tryksager, banners og arbejder med vore sociale medier. Når hun har fri elsker hun at designe app-spil og at lave mad!
< BENEDICTE S. DAMM 
Benedicte er en af vore to danske medarbejdere. Hun hjælper vores danske kunder med alt fra ordrer til returer, reklamationer og produktinformation. Hun er desuden faktureringsansvarlig for Danmark. Når hun ikke arbejder elsker hun at pusle i sin have med sin familie.
< CHRISTINA LARSEN  
Christina er en af vores to danske medarbejdere. Hun hjælper vores danske kunder med alt fra ordrer til returer, reklamationer og produktinformation. Hun er ansvarlig for restordrehåndtering i Sverige, og i sin fritid kører hun motorcykel!
< ISABELLE BJURSELL  
Isabelle tager imod svenske ordrer i vores kundeservice. Hun hjælper også med at plukke og pakke dine ordrer. I sin fritid spiller hun floorball og tilbringer tid med vennerne.
< EMMA HAGMAN 
Emma besvarer spørgsmål og registrerer ordrer i vores svenske kundeservice. Hun er desuden ansvarlig for restordrehåndtering i Sverige. Om aftenen tilbringer hun tid med familie og venner.
< JOSEFINE OLSSON  
Josefine er frisør og er specialuddannet i vores brands. Hun er den kreative kvinde bag vore sociale medier, og i øvrigt holder hun af at træne og tilbringe tid med vennerne i sin fritid.
< ANDREAS LARSSON
Andreas plukker og pakker dine ordrer. Han er desuden HeadBrands’ chauffør i Skåne. Uden for arbejdstid spiller han ishockey og fotograferer.
< ALEXANDRA CRANTZ JARL 
Alexandra plukker og pakker dine ordrer, og hjælper desuden til i vores svenske kundeservice.
 
< NIKLAS PETERSSON
Niklas plukker og pakker dine ordrer. Han kører gerne rund på vores truck og sørger for at lageret holdes rent og fint. Uden for arbejdstiden kan man finde ham i træningscenteret!
< JAKOB WIDTFELTER  
Jakob plukker og pakker dine ordrer. I fritiden dyrker han sport med vennerne.
< SARA NILSSON  
Sara plukker og pakker din ordre. I fritiden kan du finde hende blandt vennerne.
< FRIDA EDLUND 
Frida plukker og pakker din ordre. Når hun ikke arbejder rejser hun gerne, eller hygger med slik i massevis!
< DANIEL THÖRNQVIST 
Daniel plukker og pakker din ordre. Indimellem hjælper han til som chauffør i Skåne.