NYHEDER FRA OS

GULDKANT PÅ SALONENEN
 

Sibel Saddel Chair er en arbejdsstol med justerbar højde og sadelformet sæde. Stolen har specialdesignet antistatiske hjul, som er letrullende, støjsvag og fremfor alt modvirker at hår sidder fast i dem takket været et nyudviklet hjulsystem. Hjulsystemet har plastbeskyttelse med paraplyfunktion mod nedfaldene hår og plastbeskyttelse til aksen og hjulet også selvom hele salonen skulle være fuld af hår. Gør et kup med denne særudgave i guld og sæt en velfortjent guldkant i salonen.

KØB SADDLE CHAIR GOLD
FARVER SOM TÅLER VASK
 

Det sidste man ønsker er at kunder er tilbageholdende med at vaske hår, fordi de frygter at farven vaskes ud. L'Oréal har udviklet en løsning på problemet med Inoa Brown Resist. De fem nye nuancer indeholder nemlig high-resistance teknologi, som skaber en multidimensionel farvemolekyle, hvilken sætter sig fast i hårfibrene i længere tid. Resultat? En farve som holder i op til 8-9 uger uden nogen uønskede undertoner.

HEADBRANDS POP-UP ER NU LANCERET

Vi havde den store glæde af at være på plads under Årets Frisörevent 2016 for at lancere vores farvesprækkende pop-up koncept. Totalt var der op mod 1500 besøgende på messen, som bl.a. fik muligheden for at teste Fab Brows, se os demonstrere Split-Ender PRO, og fik chancen for at konkurrere om en inspirationsrejse til London sammen med os. Den lykkelige vinder blev Trude Eriksson fra Salon Trude & Co. Stort tillykke endnu engang. Kort og godt en herlig dag med mange hyggelige møder! #headbrandspopup

PERFEKT FINISH MED L'ORÉAL INFINIUM

Få en perfekt finish i kundens frisure ved hjælp af Pure Extra Strong er en hurtigtørrende og parfumefri hårspray med ekstra stærkt hold samt meget glans. Med andre ord fungere den aldeles udmærket og kan anbefales til dine mere duftfølsomme kunder.

FULD BLÆS MED PARLUX ADVANCE PARLUX

Advance Ionic og Ceramic Light er en letvægtsføn med en 2200 W AC-motor, 2 styrker og 4 temperaturindstillinger samt koldluft. Fønen er ergonomisk og har indbygget lyddæmper for at skabe et så bekvemt og behageligt miljø på salonen som muligt. Parlux Advance Ionic og Ceramic Light vejer 430 g og kommer med to mundstykker.

NATURLIG PLEJE FRA WELLA

Hele serien Oil Reflection fra Wella er plejende for skandinavist hår og Light Lumnious Reflective Oil er ingen undtagelse. Hårolien er tilpasset fint og normalt hår, og giver håret en let tekstur og diskret glan uden at tynge ned. Den er desuden beriget med kameliaolie, og lader dig tage hånd om kundens hår på en naturlig måde.

EN NY BEHANDLIG I DIN HÅND

Klip hårets spaltede spidser, men ikke længden med det nye værktøj Split-Ender PRO. Ved at fjerne slidte og spaltede spidser i hele hårlængden, bliver håret sundere, kan vokse bedre og hurtigere opnå en ønsket længde. Maskinen er specielt udformet til i en lige rørelse at styre hårspidserne ind til bladet i maskinen, og der trimme dem af. Split-Ender PRO - Den enkleste metode at fjerne spaltede spidser.

POWDER TO THE BLONDES

Sig farvel til alle uønskede gule toner. Visible Silver Dry Shampoo er en tørshampo med silverpigment, der neutralisere varme nuancer i blond hår. Tørshampooen fjerner overflødigt fedt fra hårbunden, og giver en ren frisk følelse samtidigt med at håret får tekstur og volume.

1937

Årtier af nedarvet erfarenhed kombineret med et nyt tankesæt ligger til grund for en nylig lanceret produktserie, som sælges eksklusivt her på HeadBrands - 1937. Alt fra fx. skægolie til hårvoks og shampoo danner tilsammen en komplet serie af klassiske produkter, der giver udtryk for moderne maskulinitet.

Hold dig opdateret med det seneste når det kommer til nyheder, trends og kampagner. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, vi lover at det ikke er spam, bare kærlighed!
TILMELD MIG NU